Je kouzelné vytvářet něco, co ostatní milují a s radostí nosí každý den. Něco, co dokonale definuje osobnost, jako by šperk mluvil za Vás. Věřím, že si každého přirozeně sám přitáhne ten kousek, který je pro něj určen. Nic mě nedělá šťastnější, než když vidím ViolkaBeads na Vás. 


Vyrábím je speciálně pro Vás, jako na míru. Co kus, to originál, protože stejně tak i Vaše jedinečná duše nemůže mít na světě kopii.

Ráda mixuji různé styly a materiály, aby vznikly opravdu unikátní a osobité doplňky. Baví mě asymetrie a nepravidelnost, protože ani v životě není nic černobílé. Často používám přírodní materiály jako mušličky nebo kamínky, dále české skleněné korálky, ale hlavně vintage a recyklované komponenty, které šperkům dodávají jakousi nostalgii a speciální náboj. Samotný proces tvoření je pro mě přímo terapeutický: mám nějakou vizi, třeba ze snu, a výběrem barev a materiálů ji přivedu prostřednictvím korálků k životu. 

Užijte si nošení naplno a nezapomeňte své nové kousky ode mě označit na Instagramu @violkabeads, ať se pokochám, komu patří.

S láskou, Zuzana

Kategorie

Kde najdete moje zboží

> CVRK Letná

> CVRK Václavák